Bezoek onze pop-up sweatshop op de Culturele Zondag in Utrecht. Thema: Win-Win.

De kleding die je koopt wordt veelal gemaakt in lagelonenlanden onder niet al te beste omstandigheden. Kom naar de tijdelijke kledingfabriek en neem plaats achter de naaimachine. Lukt het jou om onder tijdsdruk een nette stapel t-shirts te produceren? Kom meer te weten en bekijk de expo over de levens van de vrouwen uit Cambodja, India en Bangladesh die jouw kleding maken, wat ze doen om hun eigen situatie te verbeteren en hoe jij hen hierin kunt steunen.

Over Win-Win
In Utrecht zijn steeds meer nieuwe ondernemers die zorgen voor een bereikbare, leefbare en gezonde stad. Tijdens Win-Win geven de slimme geesten achter deze inspirerende ondernemingen op vijf locaties presentaties en workshops.

In het voormalige Postkantoor shop je de wereld uit het slop. In dit eenmalige winkelcentrum zie je de lange weg van grondstof naar eindproduct en maak je kennis met de mensen en omstandigheden achter het product. Verwacht een boerenmarkt, een pop-up sweatshop en presentaties van o.a. Tony’s Chocolonely en Kuyichi.

Locatie: Voormalig Postkantoor, Neude 11, Utrecht.

Gerelateerd nieuws