De verkiezingen komen er aan in maart: benieuwd welke politici zich inzetten voor mensenrechten en de belangen van kledingarbeidsters? Kijk dan het debat terug dat SKC samen met vele anderen onrganiseerde op 24 februari: #hetgrotebuitenlanddebat.

Tussen een wirwar van roeptoeterdebatten was Het Grote Buitenlanddebat een oase van rust. Een debat waar je nog steeds lekker voor kunt gaan zitten. In één-op-één gesprekken van ongeveer 20 minuten lieten de kandidaten het achterste van hun tong zien. Echte diepgang onder druk van de schaakklok.

Aan bod de thema’s die er nu het meeste toe doen: gezondheid, welzijn, klimaat, landbouw, biodiversiteit, handel, zaken doen en internationale samenwerking.

CDA, SP, PvdA, VVD, D66, PvdD en GroenLinks met elkaar in debat. PvdA en VVD debatteren over IMVO en mensenrechten! Kijk hier de 1e stelling over dit onderwerp, geïntroduceerd door de “minister van de Nieuwe Economie”, Michel Scholte.

Kijk het debat terug op hetgrotebuitenlanddebat.nl

Gerelateerd nieuws
28 november 2023
SKC solidair met de burgers van Gaza
Foto: Elvert Barnes SKC veroordeelt ten zeerste het collectief straffen van en de mensenrechtenschendingen tegen de burgerbevolking van Gaza en andere schendingen van het internationaal…