Bezoek van 11 t/m 15 mei de unieke pop-up store van Schone Kleren Campagne en Mama Cash middenin de Kalverstraat. Kom langs en ervaar hoe jouw kleren worden gemaakt. Durf jij het aan?

Extreme overuren, onveilige situaties en hongerlonen zijn nog altijd een realiteit voor de vele vrouwen en meisjes die in kledingfabrieken werken.
Onder de noemer Women Power Fashion organiseren Schone Kleren Campagne en Mama Cash dit jaar samen een aantal activiteiten om dit onrecht onder de aandacht te brengen en mogelijkheden te bieden om hier iets aan te doen.
Een van deze activiteiten is The Mad Rush: een pop-up store middenin de Kalverstraat als inkijkje naar de wereld achter laaggeprijsde kleding. Hoeveel ben je bereid te betalen als je ziet hoe jouw kleding wordt gemaakt? The Mad Rush is van 11 t/m 15 mei te bezoeken op Kalverstraat 101 in Amsterdam.

Gerelateerd nieuws
20 nov, 2019
Wat ‘respect’ voor Zara betekent
Zara’s moederconcern Inditex presenteert zich als een uiterst transparant bedrijf en beweert dat de belangen van de mensen die de kleding fabriceren de hoogste prioriteit…